HotellLondon.no - billig hotell i London!
   
Budsjett hotell / bed and breakfast London!

Bed and breakfast London - budsjetthotell overnatting London

   
Bo billigst mulig med bed and breakfast i London

Siden London har ekstremt høye hotellpriser, kan det være nyttig for den som reiser på budsjett-ferie å vurdere andre former for overnatting. Bed and breakfast kan være et godt og billig alternativ. Om man er heldig kan bed and brakfast være en fin og morsom opplevelse, da man kan komme tett innpå vertskapets måte å leve på. Men bare så det er sagt, så må man være innstilt på å bo tett når man velger bed and breakfast. Dette er ikke den optimale boformen for par på romantisk ferie eller småbarnsfamilier, for å si det sånn.

HotellLondon.no gir deg råd og tips om vellykket bed and breakfast ferie. Værsågod:

 

 

Book på forhånd: Book din bed and breakfast-overnatting i London før avreise. Ellers kan du havne i en kinkig situasjon. Etterspørselen er som kjent stor etter overnatting i London, og du kan i verste fall risikere at det ikke er noe å oppdrive om du kommer "på døren".

Tidspunkt: Budsjettovernatting og bed and breakfast er aller mest pop i sommermånedene, når studentene har fri. Derfor kan det være endel penger å spare på å legge reisen til London og bed and breakfast-oppholdet utenom student-feriene. Dette er noe fleksible studenter ofte kan ha mulighet til. I tillegg til at prisen kan være noe lavere utenom høysesong, er det ofte også bedre plass og derigjennom mer komfortabelt på bed and breakfasts/pensjonater da.

Pris; bed and breakfast vs. billig hotell: Selv bed and breakfast kan være dyrt i London, og det er ikke alltid det er så mye å spare fremfor budsjetthotell. Husk i prissammenligningen at prisen ofte oppgis pr person/natt, mens den for hotellrom ofte oppgis pr dobbeltrom, i tillegg til at man ofte kan få en ekstraseng på rommet på hotell. Sjekk gjerne hvor mye det er å spare i forhold til billigste hotellrom før du booker.
 
 
Anbefalte nettsteder for booking av budsjetthotell / bed and breakfast i London:  
 
Bedfinder London Dette er egentlig en tjeneste for hotellbooking, men har finner du flere alternativer til budsjettovernatting. Har en genial funksjon som lar deg sette maksimumsgrense på pris pr natt, og søker etter tilgjengelige alternativer under denne. Flere greie alternativer fra under 25 euro (ikke pund!) pr pers/natt.
   
Bedandbreakfast.com London BedandBreakfast.com sin London-side. Selv om bedandbreakfast.com kanskje ikke alltid er det billigste bookingalternativet for bed and breakfast, er det en stor og trygg tjeneste å booke via.
   
Londonnet b & b guide Londonnets bed and breakfast guide. Tips om gode b & b`s i London.
 
     
     

Enda en side fra MG.no!

Utgiver: Martin Granum