HotellLondon.no - billig hotell i London!
   
Tips: Billig hotell i London Billig hotell London - billige hoteller i London
   
De beste tipsene for å få billig hotell i London...

London er ubeskrivelig. Men det er dessverre også hotellprisene i verdensmeteropolen, med negativt fortegn. Prisene for overnatting på hotell i London er blant de høyeste i verden, og nettopp derfor er det viktig å bruke litt tid før man booker hotellrom i London. For det finnes nemlig triks & knep som kan gi billigere hotell. Og på grunn av de høye generelle hotellprisene kan disse stor besparelse...

Her er våre beste tips for å få billig hotell i London:
 
  Tidspunktet er avgjørende!

Som kjent påvirkes prisen på et produkt gjennom ettersørselen. Jo høyere etterspørsel, jo høyere pris kan man tillate seg å ta. Og denne mekanismen er intet unntak når det gjelder hotellprisene i London.

Velg ukedager på turisthotell: Siden London er en typisk weekend-destinasjon som tiltrekker seg horder av turister hver helg, gjør dette sitt til at prisen på typiske turisthoteller ofte stiger i helgene. Så på typiske turisthoteller kan det være penger å spare om du er fleksibel og har mulighet til å legge oppholdet til ukedager fremfor helg.

 
Velg helg på dyre hoteller / businesshoteller: For dyrere hoteller i businessklassen med sentral beliggenhet i forhold til forretningsområder gjelder det motsatte. London er en travel forretningsby med stor møteaktivitet, og dette presser opp prisene på dyre businesshoteller i ukedagene. Disse kan imidlertid være billigere i helgene, så skal du unne deg noen netter med god standard, kan det faktisk være penger å spare på å legge oppholdet til en helg...

NB! Husk at også prisen på fly til London vil påvirke den totale kostnaden for ferien. Se her for råd & tips om billige flybilletter til London.

 
Beliggenhet / standard:
Sentralt beliggende hoteller er høyest priset i London. Så om man velger et mindre sentralt hotell, kan man få prisen ned endel. Likeledes påvirker selvsagt standarden på hotellet prisen. God standard er høyt priset, mens lav standard kan gi en bety en brøkdel av prisen. Se våre tips før booking for mer info om hotell beliggenhet og standard.
   
Book selv på nettet:  

Ved å vrake ditt gamle reisebyrå, og i steden ordne bookingen selv, kan du spare store summer. I tillegg til at du slipper fordyrende mellomledd og administrasjonsgebyrer, finner du ofte svært gunstige kampanjer på nett som kan påvirke prisen i positiv retning. Men det er en uoverkommelig jobb å skaffe seg oversikt på egen hånd via de enkelte hotellenes hjemmesider, derfor er det hensiktsmessig å bruke en hotellsøkemotor/bookingtjeneste. Og det er heller ikke vilkårlig hvilken av disse du bruker, da det er store forskjeller i alt fra pris til sikkerhet på ulike tjenester. HotellLondon.no gir deg derfor en oversikt over de beste og billigste tjenestene for hotellbooking i London under. Se også fyldig beskrivelse/vurdering på vår booking-side.

 
   
Anbefalte nettsider for booking av hotell i London:
 
Hotels.com London Stor, sikker og brukervennlig tjeneste for hotellbooking. Gode priser og stort utvalg av hoteller i London. For fyldig beskrivelse, se vår booking-side.
HRS London En bookingtjeneste som ikke har rukket å bli så stor i Norge enda. Men har svært gode priser på hoteller i London, og er absolutt verdt et forsøk. For fyldig beskrivelse, se vår booking-side.
Expedia London Expedia bør også sjekkes før bestilling av hotell i London. Tilbyr ofte svært god pris på hoteller/pakkereiser på sin London-side, hvor de lister sine hoteller i London etter pris. For fyldig beskrivelse, se vår booking-side.
Venere Ukjent side for mange nordmenn, men får god kritikk i mange tester. Gode priser på hoteller i London. For fyldig beskrivelse, se vår booking-side.
 
     
     

Enda en side fra MG.no!

Utgiver: Martin Granum