HotellLondon.no - billig hotell i London!
   
Booking av billig hotell i London
     
HotellLondon.no er en objektiv aktør som er på nett for å gi deg gode råd & tips om hvordan du skal få billig hotell i London. Vi er en informasjonstjeneste og tilbyr ikke selv booking av hotell. Derfor kan vi analysere og følge med på alle aktørene som gjør det, og gi deg tips om de til enhver tid beste tjenestene for hotellbooking i London. Og her er de listet under med våre vurderinger. Værsågod!
 
   
 
De beste tjenestene for booking av hotell i London akkurat nå:
 
Hotels.com London Hotels.com har stort utvalg av hoteller i London og ofte svært gode priser. Derfor kan HotellLondon.no trygt anbefale Hotels.com for booking av ditt hotell i London. Ofte er faktisk prisene på spesifikke hoteller billigere hos Hotels.com enn om man booker direkte hos hotellene. Tjenesten er også enkel og trygg å bruke. Her er det ikke noe lureri med "små bokstaver". Tjenesten har også egen supporttelefon (norsk) med lange åpningstider, noe vi anser som svært positivt. Har gjestevurdering der du kan se tidligere gjesters tilbakemelding på hoteller. Anbefales!
   
HRS London HRS eller Hotel Reservation Service er ikke særlig utbredt i Norge enda. Vi vet ikke helt hvorfor, for dette er en stor internasjonal tjeneste med opphav i Tyskland som tilbyr svært gode priser! Utvalget av hoteller i London er stort og prisene til tider overraskende lave! Her kan man fort gjøre et kupp! Pluss for at det fremgår allerede i hotelloversikten om frokost er inkludert i romprisen, og eventuelt hva prisen for frokost er. Selv om HRS ikke er så kjente i Norge enda, har de egen norsk kundeservice på telefon. HRS har gjestevurdering som er nyttig ved at du kan se tidligere gjesters tilbakemelding på hoteller. Anbefales!
   
Expedia London Expedia er en gigant på nettreiser, og de kan sitt fag! Stort utvalg av hoteller i London, og generelt meget hyggelige priser. Expedia opererer med en prisgaranti der de lover at du får refundert mellomlegget hvis du finner samme hotell til en lavere pris fra en annen tilbyder innen 24 timer etter booking. Dette er en garanti HotellLondon.no verdsetter, og vi mener dette bekrefter Expedias lave prisnivå. Også pluss for egen norsk kundeservice-telefon med lange åpningstider.
   
Venere London Venere er et italiliensk selskap som har vokst seg store. HotellLondon.no anbefaler våre brukere å sjekke Venere på bakgrunn at de har gjort det svært bra i flere tester av hotellsøkemotorer. Prisene oppgis i pund, noe som gjør sammenlikningen med andre tilbydere litt mer komplisert. Prisene påvirkes også av valutasvingninger for oss nordmenn, men dette kan gå i begge retninger. Og faktisk kan det tendere til å være positivt, da mange sider har en tendens til å "oppsjustere" prisene til norsk nivå når de oppgis i NOK. HotellLondon anbefaler et forsøk!
     

Enda en side fra MG.no!

Utgiver: Martin Granum