HotellLondon.no - billig hotell i London!
   
Billig fly til London! Fly London - billige flybilletter til London
   
Fly billig til London!. Vi hjelper deg med å finne billige flybilletter...

Det er en ting å spare penger på hotell i London, men noe helt annet å spre på flybilletter. For en flyreise er en flyreise, her er det langt mindre kvalitetsforskjeller enn når det kommer til overnatting. Men det er merkelig nok ekstremt store prissvigninger på flybilletter. Så her har du sjansen til å spare mange penger uten at det går nevneverdig utover kvaliteten på London-ferien!

HotellLondon.no gir deg råd og tips om hvordan du får billigst mulig flybilletter til London:

 

 

Booking av flybilletter til London: Bestill flybilletter selv på nettet! De aller billigste billettene får man nemlig ved å bestille selv online! Da slipper slipper du unna med lavere administrasjonsgebyrer enn ved bestilling over telefon eller skranke. Det er også ofte svært gode kampanjetilbud på nettet.

I steden for å booke direkte på flyselskapenes nettsider, kan det ofte være greit å bruke booking-søkemotorer som søker etter de laveste prisene for deg fra flere flyselskap. Det finnes mange slike tjenester på nettet i dag, men HotellLondon.no anbefaler disse trygge aktørene: ebookers, Seat24, Expedia, Travelstart.

Gebyrer på fly til London: Når det kommer til gebyrer, er London litt spesielt som destinasjon fra Norge. For det reklameres ofte med påfallende billige flybilletter til London, men vær obs på at aktørene da ofte har "planer" om å ta inn inntekter i form av gebyrer. Det være seg relativt høye gebyrer for bagasje, valg av sitteplass etc. Spesielt RyanAir har fått rykte på seg for utstrakt bruk av gebyrer. Så sjekk alltid hvilke gebyrer som kommer i tillegg, og skal du sammenligne to tilbud; sammenlign alltid pris med eventuelle gebyrer.
 
 
Tidspunkt for flyreise til London: Du kan ofte påvirke prisen på flybilletter til London gjennom tidspunkt for avreise. Fra Norge er London en typisk weekend-destinasjon. "Alle" vil på helgetur/langhelg til London. Det er også noe forretningstrafikk fra Norge til London på ukedagene, men helgetrafikken dominerer. Derfor er flyprisene ofte på topp ved utreise torsdag og fredag, og retur på søndager. Hvis du er fleksibel i forhold til tidspunkt for reisen, kan du dermed spare mye penger. Velg om mulig å dra utenom weekend og høytider/ferie. Les hvordan tidspunkt for reisen påvirker hotellpriser her.  
   
Hvilken flyplass? Hvilken flyplass man reiser fra i Norge og hvilken flyplass man reiser til i London kan også påvirke prisen på flybilletter til London. F.eks har de billigste billetene ofte avreise fra en (for mange) noe usentral flyplass i Norge, f.eks Torp eller Karmøy til en noe usentral flyplass i London, for eksempel Stansted eller Gatwick. Ta da med i beregningen av totalprisen at det kanskje vil påløpe ekstrautgifter til transport til utreiseflyplass i Norge (og kanskje til og med også overnatting) for de billigste billettene.

Det er også verdt å ha i mente at transporttiden fra Heathrow til London er 15-25 min, mens den er 30-35 min fra Gatwick og hele 45-50 min fra Stansted.

 
   
Anbefalte nettsteder for booking av fly til London / flybilletter til London:
 
ebookers London Ebookers har oftesvært lave priser på fly til London. Sjekk ut denne siden før du booker flybilletter til London! bestiller. Har ofte også gode tilbud på hotell i London.
Seat24 London Hos Seat24 er det lett å orientere seg i de ofte lave prisene til London via deres tilbudsside for flybilletter til London.
Expedia London Expedia er en gigant innen reiser på nettet, og tilbyr ofte hyggelige priser på fly til London. Også denne tjenesten bør sjekkes ut før London-billettene bestilles.
Travelstart London Travelstart glimter ofte til med kjempepriser på fly til London. Deres tjeneste preges av leken design og artig utforming, noe som nesten gjør bookingen morsom. Verdt et forsøk.
 
Vil du ha flere tips om flybilletter til London, anbefaler vi at du sjekker Flybilletter.net London.
     

Enda en side fra MG.no!

Utgiver: Martin Granum