HotellLondon.no - billig hotell i London!
   
Test av hoteller i London

Hotelltest London - test av hoteller i London

   
Hvilket London-hotell er best i test?

Utvalget av hoteller i London er enormt og overveldende, og ofte blir det mer eller mindre tilfeldig hvilket hotell du ender opp med. Men er du typen som virkelig vil vite hva du går til, og som gjerne gjør grundig research før du velger, da bør du ta en nærmere titt her.

HotellLondon.no gir deg et utvalg hoteller som alle har får toppscore i ulike hotelltester, og som du kanskje ikke ellers ville kommet over/vurdert.

Et annet tips for å plukke ut hotell-godbitene i London er å gå inn på Hotels.com London, og så velge å sortere hoteller etter tidligere gjesters tilbakemelding.

 

 

Millers Residence
Adresse: 111a Westbourne Grove Tube: Bayswater eller Notting Hill Gate

Hotellet Millers Residence får terningkast 6 i adressa.no sin test av hoteller i London. I følge testen er dette en opplevelse av et hotell som er fullt av antikviteter. Det virker nesten som dette kan sammenlignes med å sjekke inn på et lite museum. Stemningen og servicen skal også være svært personlig og god. Hotellet har en rikholdig hjemmeside hvor man får et inntrykk av stemningen som råder på dette svært spesielle hotellet som ligger i den sjarmerende bydelen Notting Hill.

Hjemmeside hotell (anbefales et besøk!)

 
Number Sixteen
Adresse: 16 Sumner Place. Tube: South Kensington.

Klikk.no anbefaler i sin hotelltest fra London hotellet Number Sixteen på det varmeste. Journalisten sparer ikke på skrytet, og sier at det er det hyggligste hotellet hun noen gang har overnattet på, og at det nesten var vemodig å reise derfra. Hotellet sies å være svært hjemmekoselig, og fra frokstsalen er det utgang til en nydelig hage med gullfiskdam og fontene. Klikk.no skriver at hotellet ligger i et rolig strøk i South Kensington med gåavstand til King's Road og Harrods.

Hjemmeside hotell

 
Hotel 55
Adresse: Hanger Lane (A406). Tube: North Ealing, Piccadilly Line

Hotel 55 kommer på andreplass i storavisen Guardian sin topp-10-liste over hoteller i London. Det er nokså usentralt (ca midt mellom byen og Heathrow, 30 minutter med Tube). Men der slutter også det nagative. For hvis man er villig til å ta denne turen med i tuben, får man i følge Guardian et hjemmekoselig men stilfullt hotell til en billig penge. Spisesalen i glass med utsikt over hagen er skal være riktig så flott.

Hjemmeside hotell

 
myhotel Bloomsbury
Adresse:11-13 Bayley Street. Tube: Tootenham ct rd, Goodge St

myhotell Bloomsbury kommer på pallplass i Guardian sin topp-10-kåring av hoteller i London. Dette skal være plassen å bo om du vil overnatte trendy i London, med sentral beliggenhet i Soho. Alle rom skal være innredet etter Feng Shui-prinsippet, og hotellet kan i tillegg til døgnåpen bar skilte med "energy zone" med treningsapparater, treatment room og Zen sanctuary bibliotek.

Hjemmeside hotell

 
The Halkin
Adresse: Halkin Street

DinSide anbefaler The Halkin som et av Londons beste hoteller i kategoreien "små hoteller". Dette hotellet som kjennetegnes av diskret luksus er dessverre meget høyt priset (fra £ 450/dbl rom), men om du er villig til å bla opp får du igjen i form av eksklusiv stil, sentral beliggenhet og en Thairestaurant med Michelin-stjerne.

Hjemmeside hotell

 
 
 
Anbefalte nettsider for booking av hotell i London:
 
Hotels.com London Stor, sikker og brukervennlig tjeneste for hotellbooking. Gode priser og stort utvalg av hoteller i London. For fyldig beskrivelse, se vår booking-side.
HRS London En bookingtjeneste som ikke har rukket å bli så stor i Norge enda. Men har svært gode priser på hoteller i London, og er absolutt verdt et forsøk. For fyldig beskrivelse, se vår booking-side.
Expedia London Expedia bør også sjekkes før bestilling av hotell i London. Tilbyr ofte svært god pris på hoteller/pakkereiser på sin London-side, hvor de lister sine hoteller i London etter pris. For fyldig beskrivelse, se vår booking-side.
Venere Ukjent side for mange nordmenn, men får god kritikk i mange tester. Gode priser på hoteller i London. For fyldig beskrivelse, se vår booking-side.
 
     
     

Enda en side fra MG.no!

Utgiver: Martin Granum