HotellLondon.no - billig hotell i London!
   

Tips: Få fullt utbytte av ditt hotell i London!

Hotell tips - utnytt hotellet i London best mulig, få valuta for pengene

   
Få max valuta for pengene på ditt London-hotell!

Hotell i London er ikke billig. Og mange betaler for mer enn de faktisk bruker. For mange har indirekte betalt for mange fasiliteter de ikke bruker på hotellet. Så da er spørsmålet: hvorfor ikke bare ta dem i bruk?

HotellLondon.no gir deg tips om hvordan du skal få utnytet ditt London hotell best mulig::

 
  Oppgradering

Noen, men slett ikke alle, hoteller velger å oppgradere gjester visst de har stor kapasitet av for eksempel "business class rom" eller "superior rom" ledige.

Har du bonuskort på en hotellkjede i sølv valør eller høyere, kan det være at du får oppgradering ved kapasitet. Sjekk dette.

"Vanlige" gjester uten spesielle bonuskort e.l. kan av og til også bli oppgradert. Det kan oppfattes som uføflig å spørre direkte om dette ved innsjekking (engelskmenn er mer opptatt av høflighet enn oss), men man kan spørre indirekte om de for eksempel har et rom med god plassering, utsikt e.l. tilgjengelig.

 

Hvis man ved ankomst til hotellet er anstendig kledd og oppfører seg høflig, vil dette kunne øke sjansen for en oppgradering. Men ikke bli skuffet om du ikke blir oppgradert, for dette skjer kun i sjeldne tilfeller, dessverre.

 
Afternoon tea:

Mange hoteller i London serverer gratis afternoon tea og kjeks til sine gjester. Dette skjer ofte foran peisen i lobbyen, i biblioteket e.l. Dette er en hyggelig engelsk tradisjon, så hvorfor ikke slå til. Ta heller en kopp gratisk, ekte engelsk te og nyt stemningen om du ikke har annet å gjøre akkurat da. Mye hyggeligere enn å ligge på sofaen på hotellrommet.

   
Svømmebasseng / spa / trimrom:  

Har hotellet svømmebasseng, spa eller trimrom? Du får kanskje ikke tid til å bruke dette om du skal være en natt, men skal du være noen netter og har ledig tid; hvorfor ikke gi kroppen litt avkobling? Er også et tips til menn som har tid å slå i hjel mens den bedre halvdel går amok i handlegatene i London:)

 
   
Sen utsjekk:  
Som regel må du være ute av rommet kl 12 avreisedagen. Passer dette dårlig? Om du ber om sen utsjekk, helse ved innsjekk eller senest kvelden før, får du ofte ha rommet en time eller to ekstra.  
   
Bagasjeoppbevaring:  
Om ikke flyet ditt går før sent på avreisedagen fra London, kan det være slitsomt å dra rundt i byen med bagasjen. Husk at de fleste hoteller tilbyr gratis oppbevaring av bagasje fra du sjekker ut til du drar fra byen. En tjeneste du absolutt bør benytte deg av!  
   
Anbefalte nettsider for booking av hotell i London:
 
Hotels.com London Stor, sikker og brukervennlig tjeneste for hotellbooking. Gode priser og stort utvalg av hoteller i London. For fyldig beskrivelse, se vår booking-side.
HRS London En bookingtjeneste som ikke har rukket å bli så stor i Norge enda. Men har svært gode priser på hoteller i London, og er absolutt verdt et forsøk. For fyldig beskrivelse, se vår booking-side.
Expedia London Expedia bør også sjekkes før bestilling av hotell i London. Tilbyr ofte svært god pris på hoteller/pakkereiser på sin London-side, hvor de lister sine hoteller i London etter pris. For fyldig beskrivelse, se vår booking-side.
Venere Ukjent side for mange nordmenn, men får god kritikk i mange tester. Gode priser på hoteller i London. For fyldig beskrivelse, se vår booking-side.
 
     
     

Enda en side fra MG.no!

Utgiver: Martin Granum